top of page

DA ER 2021 SESONGEN IGANG - solørligaen

Solørligaen er tilbake med første sesong i 2021. Totalt 15 lag, fordelt på 2. divisjoner. Under finner dere en kort oppsummering av runde 1.

1.DIV

I 1. divisjon leder Renna med 3 poeng og score på 1885. På andre plass finner vi fjorårets serie og ligamester Solør Hus. Solør Hus har 3 poeng, og en score på 1860. På tredjeplass finner vi Snærvætta, med 3 poeng og en score på 1825. Vi har kun spilt en runde, og mye kan forandre seg.

Resultatene finner du her

2. DIV

I 2. divisjon leder Økonomiringen med 4 poeng og en score på 1404. Klassiske Venner hadde W.O denne runden, og tar med seg automatisk poengene. Dermed ligger Klassiske Venner på andreplass med 4 poeng, og en score på 0. På tredjeplass finner vi Old Mix med 3 poeng, og en score på 1559.

Resultatene finner du herHva betyr W.O


W.O står for walk over. Det betyr at i 2. divisjon er det 7 lag, som er et ujevnt tall i forhold til partall. Dermed vi alle lagene ha 2 W.O i løpet av sesongen. Det går ut på at laget ikke har kamp denne runden, men vil allikevel få med seg 4 poeng. Alle lag får like mange poeng fra en W.O kamp.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page