top of page

HC KLART FOR LAGENE I BEGGE DIVISJONENE - solørligaen

Det har nå blitt utregnet nytt HC for lagene i forkant av sesongen. Alle spilte resultater (rent) fra fjoråret har blitt gjennomgått og utregnet til det nye HC'n. I år vil vi ikke justere HC flere ganger i løpet av sesongen, men etter at alle lagene har spilt mot hverandre en gang (Dvl halvveis i hver divisjon).

Lek og lær rykket ned fra 1. divisjon til 2. divisjon, VyBuss rykket opp fra 2. divisjon til 1. divisjon og Klassiske Venner har trukket laget sitt.


HC


1. div

Renna - 0

Snærvætta - 4

Supertips - 24

Solør Hus - 11

VyBuss - 30

Solør Hus 3 - 15

Rustin - 11

Østlendingen - 0


2. div

Økonomiringen - 9

Starters - 9

Lek og Lær - 0

Old Mix - 18

Nye Forhåpninger - 12

Messunstas - 16


HC regnes ut i fra rent spill fra de tidligere rundene. Det laget med høyest snitt får 0, de andre lagene får da HC ut i fra differansen ganget med 0,7. Første HC er basert på alt rent spill fra januar til juni 2021.


Eks: Økonomiringen har 166 i snitt, Starters har 146 i snitt, det er 20 i differanse. 20 gange 0,7 blir 14. Da får Starters 14 i HC.


NY RESULTATSERVICE

Gjennom det nye scoringsystemet som bowlinghallen har så vil ligaen også være tilgjengelig på bowlit.se. Her må du velge Bowlinghallen Solør AS.


Ligaen og alle resultater vil automatisk bli lagt inn der. Med god oversikt over vinst, uavgjort og tap. Snitt og poeng. Det vil også bli laget snitt på alle spillerne også som spiller. Sjekk ut her: https://bowlit.se/league.asp0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page