top of page

OPPSUMERING AV RUNDE 13 - solørligaen

Konkurransen om de 3 finaleplassene i begge divisjonene begynner å tilspisse seg. Ny ledelse i begge divisjonene.

1.DIV

Nå er det kun to lag, og en utsatt kamp i 1. divisjon. Så resultatene vi ser nå er ganske så reelle. Etter å endelig ta tilbake førsteplassen i runde 10, varte ikke jubelen så lenge for Snærvætta. Fjorårets vinner tar tilbake førsteplassen. Renna har 34 poeng og en score på 23481. Renna ligger an til å gå rett til finale-steg 2 og kanskje sikre seg enda en seier i Solørligaen. På andreplass finner vi Solør Hus med 33 poeng, og en score på 22943. Solør Hus klatrer flere plasser denne gangen. Det skyldes at utsatte kamper har blitt spilt. På tredjeplass ligger Snærvætta, som har 32 poeng og en score på 23797. Solør Hus og Snætvætta ligger an til å gå videre til finale-steg 1. Det er veldig tett i toppen, hvor kun 1 runde gjenstår, hvilke lag spiller seg videre til finalespillet onsdag 06. januar 2021?

Resultatene finner du her

2. DIV

I 2. divisjon er det en utsatt og en halvspilt kamp. Når disse spilles, kan det påvirke resultatlisten. I denne oppdateringen, får 2. divisjon nok en gang en ny leder. Det er spesielt to lag som bytter på å holde på førsteplassen. På førsteplass finner vi Supertips som har 35 poeng og en score på 19059. Supertips ligger an til å spille finale-steg 2 onsdag 06. januar 2021. På andreplass finner vi Nye Forhåpninger med 32 poeng og en score på 18896. På tredjeplass ligger Klassiske venner med 26 poeng, og score på 15496. Nye Forhåpninger og Klassiske venner ligger an til å spille finale-steg 2. Det gjenstår 2 runder i 2. divisjon, en som spilles før jul, og en på nyåret. Det er også tre finaleplasser i denne divisjonen, og når utsatte kamper spilles, kan resultatene endres.

Resultatene finner du her


Regler for utsatte kamper


Det settes nå en frist for å få spilt utsatte kamper og halvspilte kamper. Du kan se hvem som har utsatt kamp under runder. Lag med rød skrift på resultatlisten har også utsatte eller halvspilte kamper.


Alle utsatte kamper eller halvspilte kamper MÅ spilles innen mandag 04.01.21. Kamper som ikke er spilt innen da vil poengene annulleres. Halvspilte kamper, vil laget som har spilt få poengene.


Dette gjøres med tanke på finalene som spilles onsdag 06. januar


Solørligaen 2021:

Invitasjon til neste åres lokalliga er lagt ut, den kan du se her: https://www.bowlinghallensolor.com/kopi-av-sol%C3%B8rligaen

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page