top of page

RUNDE 2 FERDIGSPILT, HER ER RESULTATENE - solørligaen

Med gode smittevernregler, spilles Solørligaen 2021 som planlagt, og runde 2 er ferdigspilt. Under finner dere en kort oppsummering av resultatene for begge divisjonene, samt endring i HC for Messunstas.

1.DIV

I 1. divisjon fortsetter Renna å holde på ledelsen, med en 4 - 0 seier denne runda. Renna her totalt 7 poeng og score på 3775. På andre plass finner vi fortsatt Solør Hus, som har 7 poeng og en score på 3590. På tredjeplass finner vi Supertips, med 6 poeng og en score på 3612. Vi har kun spilt 2 runder, og mye kan forandre seg.

Resultatene finner du her

2. DIV

I 2. divisjon leder fortsatt Økonomiringen med 7 poeng og en score på 2897. VyBuss hadde W.O denne runden, og tar med seg automatisk poengene. Dermed ligger rykker VyBuss opp til andreplass, og har totalt 7 poeng, og en score på 1448. På tredjeplass finner vi Klassiske Venner med 6 poeng, og en score på 1375.

Resultatene finner du her


Messunstas var nytt lag i år, og fikk 15 i HC ved start. Etter to runder spilt, justerer vi HC til Messunstas nå som vi har fått snittet deres. For de neste rundene vil HC til Messunstas justeres til 14 (-1), og vil igjen som alle andre lag justeres etter 4 runder spilt.


Hva betyr W.O


W.O står for walk over. Det betyr at i 2. divisjon er det 7 lag, som er et ujevnt tall i forhold til partall. Dermed vi alle lagene ha 2 W.O i løpet av sesongen. Det går ut på at laget ikke har kamp denne runden, men vil allikevel få med seg 4 poeng. Alle lag får like mange poeng fra en W.O kamp.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page