top of page

SNÆRVÆTTA LEDER I 1. DIVISJON

Etter to runder har det allerede skjedd noen forandringer. Det er fortsatt noen kamper som ikke er spilt, og det vil påvirke resultatet.


Det har ikke skjedd store forandringer, men vi har fått en ny leder i 1. divisjon. Vi er tross alt kun i 2 runde, så det er fort tidlig å kunne se hvem som ligger best ann.


1. DIV

Solør Hus åpnet bra, og ledet etter første runde, og er fortsatt det laget med høyest score på 3815. Laget har totalt 5 poeng, som betyr at de kun tok 1 poeng denne runden. Lederen i 1. divisjon er Snærvætta, som har totalt 7 poeng og en ledelse på 2 poeng. I snitt at laget spilt 206,2 pinner pr. person. På tredjeplass ligger Lek og Lær, med 4 poeng og en score på 3563.

Resultatene finner du her


2. DIV

I andre divisjon er det flere lag som ikke har spilt alle kampene sine, som betyr at dette vil påvirke resultatet. Foreløpig leder Solør Jentene med totalt 6 poeng og score på 3034. Laget blir etterfulgt av Supertips som kun har spilt 1 kamp, men har totalt 4 poeng. Tredjeplassen går til Utfordrerne med 3 poeng og score på 2659.

Resultatene finner du her


Plassering: Måten laget blir plasser på listen er først og fremst etter kamppoeng, et lag kan ta totalt 4 poeng i en kamp, og totalt hele sesongen 56 poeng. Om to lag eller flere har like mange kamppoeng, blir det spillsummen som avgjør hvem som blir rangert høyest.

0 kommentarer

Comments


bottom of page