top of page

SOLØR HUS FORSVARER TITTELEN - solørligaen

Solør Hus stakk av med seieren av vinter/vår sesongen i 2021, og for høst/vinter sesongen forsvarer de tittelen, og blir Solørligaen-mestere igjen.

Denne sesongen var det noen endringer i ligaen og poengfordelingene. Dette resulterte i at det denne sesongen ble delt ut to type poeng (Poeng og lagpoeng) Lagpoeng er det som gis ut i fra seriene man vinner og er det vi har brukt tidligere. Poeng er det du får får å vinne kampen, eller uavgjort. Poeng er det som avgjør plasseringene på tabellen. Les om fordelingen her


Tabellen i 1. divisjon

Solør Hus ender på 31 poeng (6 poeng foran 2. plassen) og totalt 39 lagpoeng. De hadde et lagsnitt på 198,3 pr. spiller pr. serie. VyBuss havner nederst på tabellen og rykker ned til 2. divisjon i 2022. De fikk 14 poeng, kun ett poeng bak 7 plassen.


I førstedivisjon kåres Henrik B. Svartholt til sesongens beste spiller, med et snitt på 230.


Tabellen i 2. divisjon

Kingpins er laget som trekker det lengste strået i 2. divisjon og er opprykksklare for 1. divisjon i 2022. De fikk totalt 25 poeng og 33 lagpoeng, og et lagsnitt på 178,6 pr. spiller pr. serie. Kingpins var også nytt lag denne sesongen.


I andredivisjon kåres Jenny Mathiesen til sesongens beste spiller, med et snitt på 211.

Nytt Hcp system for 2022

For sesongen i 2022 vil Hcp systemet endre seg fra lag Hcp til personlig Hcp. Dette Hcp vil ta utgangspunktet i de siste 21 spilte seriene dine, og utregne nytt Hcp for hver kamp. Hadde vi hatt dette systemet nå ville f. eks: Nye Forhåpninger hatt spillere med Hcp: 32, 35, 31 og 40. I stede for et bestemt Hcp for laget. Det vil også endre seg for hver kamp, og ikke etter 7 runder. Vi håper denne endringen kan gjøre ligaen enda mer rettferdig.


Alle resultater kan du finne her: bowlit.se


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page