top of page

EN LITEN UVIKTIG OPPDATERING

Renna likte ikke at vi sa de hadde mistet forspranget. Denne runden vant de 4-0 over Solør Hus 3, som detter ned på 4. plass. Alle lagene i 2. divisjon har en utsatt kamp. (Fortsatt ikke avklart hva som skjer med resten av ligaen)

(Denne oppdateringen ble skrevet torsdag 12. mars, men aldri lagt ut)


1.DIV

Renna drar fra, etter å ha tapt kampen i runde 7, nå leder de med 4 poeng ned til 2. plassen. Renna har 22 poeng og en score på 14818. På andreplass finner vi Solør Jentene, med 18 poeng, og en score på 14432. På tredjeplass ligger Solør Hus, som har 18 poeng og en score på 14072. Veldig jevnt i toppen, men et lite forsprang for Renna. Økonomirådgivning ligger under streken med kun 7 poeng, neste lag er Snærvætta med 14 poeng. (En liten feil på resultatlista)

Resultatene finner du her


2. DIV (Alle lag har en utsatt kamp)

Supertips fortsetter å holde avstand til lagene under, laget har nå 21 poeng og en score på 11606. På grunn av utsatte kamper leder Supertips med 8 poeng. På andreplass finner vi VyBuss med 13 poeng og en score på 9950. På tredjeplass ligger Nye Forhåpninger med 13 poeng, og score på 8676 (En liten feil på resultatlista)

Resultatene finner du her


Som dere også kan legge merke til, så er menyen litt mindre. Det for å sette fokus på de tjenestene vi tilbyr i den tiden vi er inne i nå. Men du kan finne snarveiene til flere sider lengre ned på hjem siden.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page