top of page

JEVNER SEG UT I 1. DIVISJON

Spenningen begynner å anstrenge seg, og flere lag melder seg på jakten om 1. plassen i toppdivisjonen. I 2 divisjon fortsette Solør Jentene å trone på topp.

Fra og med neste runde vil alle lag fått ny HC. Kan dette gjør det ekstra spennenende de siste rundene? Det er et lag i 1. divisjon som rykker ned til 2. divisjon ved sesongslutt og 1. lag fra 2. divisjon som rykker opp til 1. divisjon. Hvem blir det?


1.DIV

Solør Hus fortsetter å holde første plassen, men klarer ikke vinne kampen sin denne runden, og lar lagene under ta de igjen. Solør Hus har 34 poeng og en total score på 22.034. På andreplass finner vi Østlendingen, som vinner kampen sin, og tar innpå lederlaget. Østlendingen har 29 poeng, og score på 21.826. På tredjeplass ligger fjorårets vinner, Renna, med 28 poeng og en score på 21.773. Solør Hus 3 ligger fortsatt under streken, og ligger an til nedrykk.

Resultatene finner du her

2. DIV

Fortsatt veldig mange utsatte/ikke spilte kamper i 2. divisjon. Så mye kan skje når disse er spilt. Solør Jentene fortsetter å holde på 1. plassen og øker ledelsen til lagene under. Laget har 32 poeng og en score på 18.326. Etterfulgt av Supertips med 27 poeng og en score på 14.988. På tredjeplass ligger Utfordrerne med 27 poeng, og score på 14.261. (På grunn av lik poengsum blir disse lagene rangert etter spilte poeng). Solør Jentene ligger over streken, og ligger an til opprykk.

Resultatene finner du her

0 kommentarer

Comments


bottom of page