top of page

KUN EN RUNDE IGJEN!

Årets sesong av Solørligaen nærmer seg slutt, og kun en runde gjenstår. Hvem vinner i divisjonene og hvor vil de forskjellige lagene spille i 2020?

Vi nærmer oss slutten og kampen om å overleve i 1. divisjon kan flere kjenne på. Men det er ikke helt sikkert at noen lag rykker ned, eller opp. Etter at sesongen er over, så vil en ny påmelding til neste¨år foregå, og fristen for å melde på nye/gamle lag er 1. januar 2020. Så det er ikke helt sikkert at utfallet blir dårligste og beste, det finner vi ut 1. januar.


1.DIV

Solør Hus fortsetter å holde første plassen, men klarer ikke vinne kampen sin denne runden heller, og lar lagene under ta de igjen. Solør Hus har 34 poeng og en total score på 23.728. På andreplass finner vi forrige-sesongens vinner, Renna. De vinner kampen sin, og tar inn på Solør Hus. Renna har 31 poeng, og en score på 23.667. På tredjeplass ligger Østlendingen som taper kampen sin, laget har 30 poeng og en score på 23.564. Solør Hus 3 ligger fortsatt under streken.

Resultatene finner du her


2. DIV

Fortsatt veldig mange utsatte/ikke spilte kamper i 2. divisjon. Så mye kan skje når disse er spilt. Solør Jentene fortsetter å holde på 1. plassen og øker ledelsen til lagene under. Laget har 36 poeng og en score på 20.060. Etterfulgt av Supertips med 31 poeng og en score på 16.547. På tredjeplass ligger Utfordrerne med 27 poeng, og score på 15.676. Solør Jentene ligger over streken.

Resultatene finner du her

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page